ОРГАНІЗАЦІЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З НІМЕЦЬКОЇ МОВИ СТУДЕНТІВ ГУМАНІТАРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ВИЩИХ ПЕДАГОГІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - Гребінник, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті проілюстровано можливості оптимізації індивідуальної самостійної роботи з німецької мови на немовних гуманітарних спеціальностях педагогічного університету, охарактеризовано навчальні матеріали та види роботи з ними. Визначено, що специфіка організації індивідуальної самостійної роботи з німецької мови на немовних спеціальностях педагогічного вузу полягає в поєднанні традиційних та інноваційних методик. У даному аспекті є перспективними дослідження особливостей організації індивідуальної самостійної роботи з іноземної мови за фаховим спрямуванням, а також підготовка відповідних навчальних посібників. В статье проиллюстрированы возможности оптимизации индивидуальной самостоятельной работы по немецкому языку на неязыковых гуманитарных специальностях педагогического университета, охарактеризованы учебные материалы и виды работы с ними. Определено, что специфика организации индивидуальной самостоятельной работы по немецкому языку на неязыковых специальностях педагогического вуза обосновывается объединением традиционных и инновационных методик. В этом аспекте есть перспективными исследования особенности организации индивидуальной самостоятельной работы по иностранному языку относительно профессионального направления, а также подготовка соответственных учебных пособий. In the article the possibilities of optimatization of individual work on German of humanitarian specialities of pedagogical university are illustrated, teaching materials and types of work with them are characterized. It is defined that specific feature of individual work organization of German on unlanguage specialists of higher pedagogical universities which consist of traditiona land innovative methodology combination. In this aspect there are perspective investigations of individual work organization peculiarity of German with professional direction an preparation of certain educational books.