ФОРМУВАННЯ ЗАГАЛЬНОЛЮДСЬКИХ ЦІННОСТЕЙ ШКОЛЯРІВ У ПРОЦЕСІ ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ НАВЧАННЯ - Коберник, Г. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається питання про формування загальнолюдських цінностей в умовах інтерактивних методів навчання. Розкривається суть загальнолюдських цінностей та інтерактивних методів навчання. Автор намагається обґрунтувати, що ефективні педагогічні умови формування досліджуваної якості створюються в процесі інтерактивних методів навчання. В статье рассматривается вопрос о формировании общечеловеческих ценностей в условиях интерактивных методов обучения. Расскрывается содержание общечеловеческих ценностей та интерактивных методов обучения. Автор обосновывает, что еффективные педагогические условия формирования качества, которое исследуется, образуются в процессе интерактивных методов обучения. The problem of common to mankind values formation in the conditions of interactive educational methods usage is considered in the article. The essence of common to mankind values and interactive educational methods is analyzed. The author tries to prove that effective pedagogical conditions for the formation of investigated quality are created in the process if interactive education.