ОСНОВНІ АСПЕКТИ ЗМІНИ ЦІННОСТЕЙ СІМЕЙНОГО ВИХОВАННЯ В США НА ПОЧАТОК XXI СТ. - Качур, Віталій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті проаналізовано основні зміни, що відбулись в американській сім’ї порівняно з минулим століттям. Показано зміну ролі матері в американській сім’ї, рівень підвищення активності чоловіка у вихованні дітей, підвищення рівня та тривалості життя. Виділено основні фактори, що мають вплив на родину. В статье проанализированы основные изменения, которые состоялись в американской семье сравнительно с прошедшим столетием. Показано изменение роли матери в американской семье, уровень возрастания активности мужа в воспитании детей, улучшение уровня и продолжительности жизни. Выделены основные факторы, которые имеют влияние на семью. Basic changes which have taken place in the American family compared with the past century are analyzed. Сhange of mother’s role in the American family, rising the husband’s activity in children’s upbringing, the level and life-span increasing are shown. Major factors which have influence on a family are allocated in the article.