ХАРАКТЕРИСТИКА СУЧАСНИХ ПІДХОДІВ У ВИХОВАННІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ - Москальова, Людмила (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкрито індивідуальний, інтегративний, компетентнісний, комплексний, культурологічний, особистісний, парадігмальний, професіографічний, процесуальний підходи до виховання майбутніх учителів. Автор аналізує переваги та недоліки існуючих підходів до виховання майбутніх учителів у роботі вищої школи. В статье раскрываются индивидуальный, интегративный, компетентностный, комплексный, культурологический, личностный, парадигмальный, професиографичный, процесуальный подходы к воспитанию будущих учителей. Автор анализирует достоинства и недостатки в существующих подходах к воспитанию будущих учителей в работе высшей школы. The article describes an individual, integrative, competence, complex, cultural, personal, paradigmatic, profesiografic, processual approaches to educating future teachers. The author analyzes the strengths and weaknesses in existing approaches to the education of future teachers in high school.