ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ В ПРОЦЕСІ ЇХ ПРОЕКТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ЗАНЯТТЯХ З ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ - Бондаренко, Злата; Кирилащук, Світлана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті пропонується змістове та організаційне наповнення системи формування компетентностей студентів технічних університетів за рахунок реалізації проектної технології навчання на прикладі чисельних методів розв’язування диференціальних рівнянь із застосуванням систем комп’ютерної математики. В статье предлагается содержательное и организационное наполнение системы формирования компетентностей студентов технических университетов за счет реализации проектной технологии обучения на примере численных методов решения дифференциальных уравнений с применением систем компьютерной математики. In the article the rich in content and organizational filling of the system of competence forming of students of technical universities is offered due to realization of project technology of teaching on the example of numeral methods of decision of differential equalizations with the use of the systems of computer mathematics.