РОЗВ’ЯЗАННЯ М.КРАВЧУКОМ ПРОБЛЕМ ЕФЕКТИВНОГО КЕРІВНИЦТВА УКРАЇНСЬКИМИ ПІДГОТОВЧИМИ КУРСАМИ ДО УНІВЕРСИТЕТУ - Гнепа, Ольга (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлюються основні напрямки управлінської діяльності Михайла Кравчука як директора Українських Підготовчих до Університету Курсів. Показано внесок вченого в організацію їх ефективної роботи. В статье освещены основные направления управленческой деятельности Михаила Кравчука как директора Украинских Подготовительных к Университету Курсов. Показан вклад ученого в организацию их эффективной работы. The main directions of Myhailo Kravchuk’s administrative activity as a director of Ukrainian Preparation to the Courses University are highlighted in the article. It is shown the scientist’s contribution to the organization their effective work.