СПІВВІДНОШЕННЯ ЗМІСТУ ПОНЯТЬ «МОНІТОРИНГ» І «ДІАГНОСТИКА» НАВЧАННЯ ТА ЇХ ЗАСТОСУВАННЯ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ - Дегтярьова, Нелля (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті зроблено спробу проаналізувати та уточнити поняття моніторингу та діагностики освітньої діяльності учня. Розглядається співвідношення вказаних понять та поняття контролю знань, вмінь та навичок. В статье сделана попытка проанализировать и уточнить понятия мониторинга и диагностики образовательной деятельности ученика. Рассматривается соотношение указанных понятий и понятия контроля знаний, умений и навыков. An attempt to analyze and refine the concept of monitoring and diagnosis of student educational activities is given in this work. The ratio of these concepts and notions of knowledge control is considered.