РЕТРОСПЕКТИВНО-ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ РОЗВИТКУ ЗМІСТУ І ЦІЛЕЙ НАВЧАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ СТУДЕНТІВ ВНЗ І-ІІ РІВНІВ АКРЕДИТАЦІЇ - Мозолюк, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті проводиться ретроспективно-порівняльний аналіз розвитку змісту і цілей навчання інформаційних технологій студентів вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації, досліджується проблема професійної підготовки молодших спеціалістів. В статье проводится ретроспективно-сравнительный анализ развития содержания и целей обучения информационных технологий студентов высших учебных заведений І–ІІ уровней аккредитации, исследуется проблема профессиональной подготовки младших специалистов. Retrospectively comparative analysis of development maintenance and aims of learning information technologies of students of higher educational establishments of I–II levels of accreditation is conducted in the article, the problem of professional preparation of junior specialists is probed.