ІНФОРМАТИЗАЦІЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ЕКОНОМІКИ, ПРИКЛАДНОЇ МАТЕМАТИКИ ТА КОМП’ЮТЕРНИХ НАУК - Столярова, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються деякі аспекти інформатизації професійної підготовки майбутніх фахівців з економіки та підприємництва, прикладної математики та комп’ютерних наук. Розкривається важливість впровадження інформаційних і телекомунікаційних технологій у сферу вищої освіти та її практичне використання. В статье рассматриваются аспекты информатизация профессиональной подготовки будущих специалистов экономики и предпринимательства, прикладной математики и компьютерных наук. Раскрывается важность внедрения информационных и телекоммуникационных технологий в сферу высшего образования и их практическое использование. Aspects of informatization professional preparation of future specaialists of Economy and Entrepreneurship, mathematics and of computer science are considering in the article. The impotance of introduction information and telecommunication technologies in the sphere of higher education and its practical usage are disclosed in the article.