ІНФОРМАЦІЙНА КУЛЬТУРА У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ СУЧАСНОГО ПЕДАГОГА - Тимчик, Олеся (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті проаналізовано проблеми формування інформаційної культури. Вказана сутність даного поняття, показано, що формування інформаційної культури є невід’ємною складовою професійної підготовки майбутніх педагогів. В статье проанализированы проблемы формирования профессиональной компетентности. Указана суть даного понятия; доказано, что формирование информационной культуры является неотъемлемой частью профессиональной подготовки будущих педагогов. This article is devoted to the problem of formation of informational culture. The notion «informational culture» is specified. It is proved that the formation of informational culture must be the main goal of professional training of the future teacher while studying all educational subjects.