ТЕСТ – ОДИН З ІНСТРУМЕНТІВ ІНФОРМАЦІЙНО- КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ (НА ПРИКЛАДІ ХІМІЇ) - Титаренко, Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена проблемі використання комп’ютерних технологій для вивчення рівня навчальних досягнень учнів з хімії. В ній представлені результати комп’ютерних тестувань, які були проведені в загальноосвітніх навчальних закладах м. Києва. Статья посвящена проблеме применения компьютерных технологий для изучения уровня учебных достижений учеников по химии. В ней представлены результаты компьютерных тестирований, которые были проведены в общеобразовательных учебных заведениях г. Киева. The article is dedicated to the problem of computer technologies usage to study the level of educational achievements of pupils in Chemistry. It presents results of computer tests that were conducted in secondary schools in Kyiv.