ЕЛЕКТРОННИЙ ПІДРУЧНИК «ІСТОРІЯ ЗАРУБІЖНОЇ ЛІТЕРАТУРИ XVII-XVIII СТ.» У САМОСТІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ-ФІЛОЛОГІВ - Шаров, Сергій; Шарова, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті наголошується на тому, що електронний підручник «Історія зарубіжної літератури XVII–XVIII ст.» є корисним для студентів-філологів. Він містить у собі лекції, матеріали до семінарських занять та самостійної роботи з навчального курсу, методичні рекомендації щодо структури та організації навчальної дисципліни, тестові завдання, контрольні питання для самоперевірки, відеоматеріали, фотогалерею тощо. В статье отмечается то, что электронный учебник «История зарубежной литературы XVII–XVIII в.» является полезным для студентов-филологов. Он содержит в себе лекции, материалы к семинарским занятиям и самостоятельной работы из учебного курса, методические рекомендации относительно структуры и организации учебной дисциплины, тестовые задания, контрольные вопросы для самопроверки, видеоматериалы, фотогалерею и другие компоненты. In the article is marked on that electronic textbook «History of foreign literature of XVII–XVIII age» is useful to the students-philologists. It contains lectures, materials to seminars employments and individual works of an educational course, methodical recommendations in relation to a structure and organization of educational discipline, to the test of task, controls questions for self-control, videomaterials, fotogallery and others like that.