ОБЕСПЕЧЕНИЕ КАЧЕСТВА АНАЛИТИЧЕСКОЙ ПОДГОТОВКИ СПЕЦИАЛИСТОВ ОБРАЗОВАТЕЛЬНОГО УЧРЕЖДЕНИЯ - Денисова, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються сучасні підходи до функціонального складу управлінського циклу, і представлені можливості підвищення рівня аналітичної діяльності та її ефективності на основі використання в підготовці фахівців технології аналізу. В статье рассматриваются современные подходы к функциональному составу управленческого цикла, и представлены возможности повышения уровня аналитической деятельности и ее эффективности на основе использования в подготовке специалистов технологии анализа. This article takes the considerations of modern approaches to the functional composition of managerial cycle, as well as suggested opportunities of level promotion in analytical activity and its effectiveness on the basis of the usage analysis technology during the experts preparation.