ЕТИМОЛОГІЯ СЛЕНГУ В ІНОЗЕМНІЙ МОВІ (АНГЛІЙСЬКІЙ) - Загребнюк, Юлія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті здійснено дослідження поняття сленгу в сучасній англійській мові;визначено його особливості. Досліджено етимологію даного поняття, тобто походження, представлені визначення зарубіжних науковців. Також висвітлено приклади та причини використання сленгу. З’ясовано, що це неоднорідне, багате на синоніми, здебільшого іронічне поняття, новий запас слів і виразів, які часто використовуються всіма прошарками суспільства. Також, було визначено, що сленг служить для позначення речей щоденного використання. Результати дослідження доводять, що сленг є невід’ємню та динамічною частиною мовознавства, яка потребує постійних інновацій та постійного розвитку.