ІНТЕРАКТИВНІ ФОРМИ ПРОСВІТНИЦЬКО-ПРОФІЛАКТИЧНОЇ РОБОТИ СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА В ШКОЛІ - Котловий, Сергій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто особливості використання інтерактивних форм роботи у діяльності соціального педагога в школі з метою просвіти та профілактики. Проаналізовано напрями та види інтерактивних форм роботи. Визначено, які форми роботи використовують на практиці соціальні педагоги в просвітницько-профілактичній роботі. За допомогою анкетування, бесіди та контент-аналізу, встановлено, які інтерактивні форми роботи є ефективними, які труднощі виникають під час їх використання, з якими формами роботи знайомі учні школи.