АСПЕКТИ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНІСТІ УЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ В УМОВАХ ІНКЛЮЗИВНОГО НАВЧАННЯ - Бевзюк, Марина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті проаналізовано психолого-педагогічну літературу з проблеми професійної діяльності вчителя початкових класів в умовах інклюзивного навчання. Визначено вимоги та види професійної діяльності вчителя початкових класів. В статье проанализировано психолого-педагогическую литературу по проблеме профессиональной деятельности учителя начальных классов в условиях инклюзивного обучения. Определены требования и виды профессиональной деятельности учителя начальных классов. The article analyzes the psychological and pedagogical literature on the problem of professional activity of the teacher of initial classes in an inclusive environment. The requirements are defined and the types of professional activity of the teacher of initial classes.