ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА МЕТОДИ НАВЧАННЯ УПРАВЛІНСЬКИХ КАДРІВ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА - Василенко, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У нових сучасних умовах реформування національної системи освіти України виникла потреба практичної підготовки фахівців ресторанної справи до активного вирішення проблем у постійно мінливому соціальному середовищі. У статті висвітлено проблему підготовки управлінських кадрів закладів ресторанного господарства та запропоновано інноваційні методи навчання дисципліни «Інноваційні ресторанні технології», які ефективно впливають на формування управлінця нового типу. В новых современных условиях реформирования национальной системы образования Украины возникла потребность практической подготовки специалистов ресторанного дела к активным решениям проблем в постоянно меняющейся социальной среде. В статье освещена проблема подготовки управленческих кадров учреждений ресторанного хозяйства и предложены инновационные методы обучения дисциплины «Инновационные ресторанные технологии», которые эффективно влияют на формирование управленца нового типа. In modern conditions of reforming the national education system of Ukraine there is a need practical training restaurant business to active solutions in a constantly changing social environment. The article highlighted the issue of management training institutions restaurant industry and offer innovative methods of teaching discipline «Innovative technologies restaurant» that effectively influence the formation of a new type of manager.