ІНТЕРАКТИВНІ ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - Куліш, Раїса (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розкриваються умови підвищення рівня педагогічної практики студентів вищих навчальних закладів за рахунок використання інтерактивних методів удосконалення планування педпрактики, підбору базових шкіл і вчителів відповідної кваліфікації, залучення студентів-практикантів до виконання завдань з науково-дослідної роботи. В статье раскрываются условия повышения уровня педагогической практики студентов высших учебных заведений за счет использования интерактивных методов совершенствования планирования педпрактики, подбора базовых школ и учителей соответствующей квалификации, привлечение студентов-практикантов к выполнению задач по научно-исследовательской работе. In this article the conditions improving teacher practices of university students through the use of interactive methods for improving planning pedagogical practice, selection of basic schools and teachers suitably qualified involvement of practice to perform tasks of scientific research.