МЕТОДИКА ВИКОРИСТАННЯ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ПРОГРАМОВАНОГО ЗАСОБУ ДЛЯ НАВЧАННЯ ГЕОГРАФІЇ В ШКОЛІ - Назаренко, Тетяна; Браславська, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкриваються актуальні питання, пов’язані із застосуванням різноманітних сучасних інформаційних технологій у навчанні географії. Проаналізовані проблеми, що відзначаються певними методичними особливостями роботи вчителя географії з педагогічним програмованим засобом. Подані методичні рекомендації із застосуванням відповідного електронного засобу при викладанні географії в школі. В статье раскрываются актуальные вопросы, которые связаны с применением разнообразных современных информационных технологий при изучении географии. Проанализированы проблемы, которые отмечаются определенными методическими особенностями роботы учителя географии с педагогическим программным продуктом. Поданы методические рекомендации по использованию электронного продукта во время преподавания географии в школе. The article topical issues related to the use of a variety of modern information technologies in teaching geography. The problems that marked certain methodological features of teaching geography teacher with programmable tool. Submitted guidelines using appropriate electronic means in teaching geography at school.