СТРУКТУРНО-ФУНКЦІОНАЛЬНА МОДЕЛЬ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ- ПЕДАГОГІВ ДО ПРОЕКТУВАННЯ ОДЯГУ ЗАСОБАМИ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Скварок, Марія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті описано та схарактеризовано структурно-функціональну модель професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів швейного профілю до проектування одягу засобами інформаційних технологій, практична реалізація якої забезпечила підвищення готовності студентів до виконання професійних функцій в умовах інформатизації процесу навчання в професійно-технічних навчальних закладах. В статье описано и охарактеризовано структурно-функціональную ую модель профессиональной подготовки будущих инженеров-педагогов швейного профиля к проектированию одежды средствами информационных технологий, практическая реализация которой обеспечила повышение готовности студентов к выполнению профессиональных функций в условиях информатизации процесса обучения в профессионально-технических учебных заведениях. The pedagogical model of professional training of future engineerteachers of sewing profile to clothes modeling with the help of informative technologies is analyzed in the article. The practical realization of the given model increased students’ readiness to implementation of professional functions in conditions of informative teaching process in vocational educational establishment.