ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ВИВЧЕННІ КУРСУ «МЕТОДИКА ФОРМУВАННЯ ЕЛЕМЕНТАРНИХ МАТЕМАТИЧНИХ УЯВЛЕНЬ У ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ» - Зброй, Валентина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Стаття присвячена актуальним питанням вивчення курсу «Методика формування елементарних математичних уявлень у дітей дошкільного віку» в педагогічному коледжі. Особлива увага зосереджена на використанні сучасних педагогічних технологій під час проведення лекційних, семінарських і практичних занять з даної методики. Підкреслена важливість таких складових вивчення предмету, як педагогічна практика в дошкільному навчальному закладі і науково-дослідницька робота студентів. Статья посвящена актуальным вопросам изучения курса «Методика формирования элементарных математических представлений у детей дошкольного возраста» в педагогическом колледже. Особое внимание уделено применению современных педагогических технологий в лекционных, семинарских и практических занятиях данной методики. Подчеркнута значительность таких составных изучения предмета, как педагогическая практика в дошкольном образовательном учреждении и научно-исследовательская работа студентов. The article is devoted to the actual problems of the process of studying «Methods of forming elementary mathematical conceptions of the pre-school children» at the pedagogical college. The prior attention is paid to the application of modern pedagogical technologies during the lectures, tutorials and practical on these methods. The author underlines the importance of the following constituent parts of the process of learning the subject: the teaching practice at the kindergarten and the students research work.