НАСТУПНІСТЬ ЯК ВАЖЛИВИЙ ЧИННИК ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ - Савельєв, Микола (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуто різноманітні підходи до визначення проблеми наступності. Вказано актуальні проблеми, які необхідно розв’язати для забезпечення наступності, як важливого чинника фахової підготовки майбутніх вчителів технологій. В статье рассмотрены различные подходы к определению проблемы преемственности. Указано актуальные проблемы, которые необходимо решить для обеспечения преемственности, как важного фактора подготовки будущих учителей технологий. The different approaches to the definition of the problem of succession are considered in the article. The urgent problems that need to be addressed to ensure succession as an important factor of professional training of future teachers of technologies.