КАТЕХИЗИС ОБРАЗУ РІДНОГО СЛОВА В ЛІНГВОДИДАКТИЧНІЙ СПАДЩИНІ ВАСИЛЯ СУХОМЛИНСЬКОГО - Богуш, Алла (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розкрито образ рідного слова в лінгводидактичній спадщині Василя Сухомлинського; схарактеризовано принципи розвитку мовлення і навчання дітей рідної мови, за В. Сухомлинським; визначено завдання дошкільного закладу в реалізації принципів навчання дітей рідної мови.