СПІВПРАЦЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ТА «КЛІНІКИ ДРУЖНЬОЇ ДО МОЛОДІ» ЩОДО ЗБЕРЕЖЕННЯ ЗДОРОВ’Я СТУДЕНТІВ - Васильєва, Регіна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті обґрунтовано необхідність співпраці ВНЗ та клінік, дружніх до молоді, щодо збереження здоров’я студентів. Визначено, що мета такої співпраці полягає у консолідації зусиль викладачів та медичних працівників, спрямованих на формування здорового способу життя серед дітей та молоді. Розглянуті основні напрями співпраці: медико-соціальна та консультативна допомога, профілактична та інформаційно-просвітницька робота. Визначені форми їх реалізації.