СТРУКТУРНИЙ АНАЛІЗ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ БАКАЛАВРІВ З ТУРИЗМУ - Зубехіна, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
В сучасному інформаційному суспільстві необхідною умовою підготовки фахівців сфери туризму є формування інформаційної культури. Обґрунтовано необхідність проведення структурного аналізу сформованості інформаційної культури бакалаврів з туризму. Проаналізовано педагогічні дослідження науковців щодо структурних компонентів інформаційної культури. Сформовано та охарактеризовано структурні компоненти сформованості інформаційної культури бакалаврів з туризму: мотиваційний, когнітивний, діяльнісний, рефлексивно-аналітичний.