ДОСЛІДНИЦЬКІ ЗНАННЯ, НАВИЧКИ ТА ВМІННЯ МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА ФРАНЦУЗЬКОЇ МОВИ - Майєр, Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті визначено і описано дослідницькі знання, навички і вміння, якими повинен оволодіти майбутній викладач французької мови на підготовчому, основному, узагальнюючому та підсумковому етапах підготовки магістерської роботи з дисципліни «Методика навчання іноземних мов у вищих навчальних закладах». Наведено приклади завдань, які виконує магістрант в процесі підготовки магістерської роботи в умовах самостійної позааудиторної роботи в інформаційно-комунікаційному навчальному середовищі.