ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ІНШОМОВНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ТЕХНІЧНОЇ СФЕРИ - Можаровська, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті аналізуються проблеми використання інформаційно-комунікаційних технологій під час іншомовної професійно-орієнтованої підготовки, зокрема підготовки фахівців технічної сфери. Розглядаються переваги застосування мультимедійних технологій. Надано опис електронного навчально-методичного комплексу як сучасної альтернативи традиційним засобам іншомовного навчання.