СТАНДАРТНІ ВИМОГИ ДО МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ: ПОЛЬСЬКИЙ ДОСВІД - Деркач, Світлана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті висвітлюються особливості стандартних вимог до майбутніх учителів англійської мови в Польщі. Стандартизовані вимоги до кваліфікації вчителя англійської мови експоновані у вигляді професійних компетенцій. Охарактеризовано складові змісту базової навчальної програми для підготовки вчителів англійської мови. Представлено сфери педагогічної діяльності, якими повинен бути обізнаний вчитель англійської мови в Польщі.