ОСОБЛИВОСТІ ВРАХУВАННЯ ЛЮДСЬКОГО ЧИННИКУ В ПРОЦЕСАХ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ АВІАЦІЙНИХ ОПЕРАТОРІВ - Камишин, Володимир (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Враховуючи позитивний вплив рівня професійної підготовки авіаційних операторів на безпеку польотів, розглянуті чинники, що перешкоджають активному й ефективному формуванню відповідних знань, вмінь та навичок. Розроблені й подані рекомендації з урахування в процесі підготовки типологічних особливостей, активності (пасивності) поведінки, а також етапів підготовки тих, хто навчається.