ПРОБЛЕМИ ПОБУДОВИ НЕПРОФІЛЬНОГО ІНФОРМАТИЧНОГО КУРСУ ДЛЯ СТУДЕНТІВ РІЗНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ПВНЗ - Король, Олена; Алексєєв, Олександр (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті аналізуються особливості побудови та змістовного наповнення непрофільного інформатичного курсу для студентів ПВНЗ при проведенні занять в загальному потоці навчання різних спеціальностей, в рамках якого розглядається можливість поєднати користувацькі можливості студентів зі спеціалізованими знаннями. Це можливо на основі диференційованого навчання, що дає змогу як деталізувати спільні елементи навчального матеріалу, так і розглядати різні об’єкти спільних тем більш детально, з метою формування відповідно професійно спрямованих інформатичних компетентностей студентів.