ОРГАНИЗАЦИОННО-МЕТОДИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ФОРМИРОВАНИЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНО-ПЕДАГОГИЧЕСКОЙ ИДЕНТИЧНОСТИ У СТУДЕНТОВ ТЕХНИЧЕСКИХ УНИВЕРСИТЕТОВ - Лис, Валентина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Розглядаються основні напрями змісту роботи вищого технічного навчального закладу по підвищенню психолого-педагогічної компетентності студента, процесуальні та змістовні організаційно-методичні основи, що сприяють формуванню професійно-педагогічної ідентичності у студентів технічних університетів.