ЛОГІКО-ІСТОРИЧНИЙ АНАЛІЗ РОЗВИТКУ КОМПЛЕКСІВ «ПЕДАГОГІЧНИЙ КОЛЕДЖ – ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» У СИСТЕМІ НЕПЕРЕРВНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ - Маслюк, Руслан (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті висвітлено основні тенденції розвитку навчальних комплексів у системі неперервної педагогічної освіти; здійснено логіко-історичний аналіз процесу їх становлення; проаналізовано праці сучасних вчених про роль навчального комплексу «педагогічний коледж – педагогічний університет» у професійній підготовці майбутніх педагогів.