СТРУКТУРА ПРОФЕСІЙНОГО САМОВДОСКОНАЛЕННЯ МАЙБУТНІХ СІМЕЙНИХ ЛІКАРІВ ЯК ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОЇ КАТЕГОРІЇ - Остраус, Юлія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті подано авторське визначення професійного самовдосконалення майбутніх сімейних лікарів. Проаналізовано різні підходи до визначення структури професійного самовдосконалення майбутніх фахівців. Визначено структуру професійного самовдосконалення майбутніх сімейних лікарів та його основні структурні елементи, а саме: професійна самоосвіта, професійне самовиховання та самоактуалізація. З’ясовано сутність структурних елементів професійного самовдосконалення майбутніх сімейних лікарів.