ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ РОБІТ З ДИСЦИПЛІН ПРОФЕСІЙНОГО СПРЯМУВАННЯ - Ткачук, Станіслав (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Викладено методичні рекомендації до організації проведення практичних робіт з дисциплін професійного спрямування з огляду на проблему формування готовності до професійної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю. Показано на прикладах процес розвитку узагальнених професійних умінь студентів на кожному етапі практичного заняття.