СТРАТЕГІЧНИЙ РОЗВИТОК НАПРЯМУ «ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА. БУДІВЕЛЬНА СПРАВА» У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ - Азізов, Талят; Мельник, Олексій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті представлено короткі аспекти розвитку напряму «Професійна освіта. Будівельна справа» у контексті підготовки інженерів-будівельників та викладачів професійно-технічних навчальних закладів. Даються переваги даного напряму професійної освіти як способу формування в студентів та реалізації дослідницьких, практичних та творчих здібностей у педагогічній та інженерній діяльності.