ФОРМИ ТА МЕТОДИ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У США - Білецька, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті проаналізовано характерологічні особливості найпоширеніших форм та найефективніших методів підготовки бакалаврів з іноземних мов у США, адже саме ця країна постійно акумулює передовий світовий досвід у сфері освіти, адаптуючи його до потреб свого суспільства. Саме це дало можливість цій державі модернізувати загальноприйняті освітні цінності та розпочати новий етап розвитку своєї системи освіти.