ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ НАСТУПНОСТІ В НАВЧАННІ ТЕХНОЛОГІЇ ШВЕЙНОГО ВИРОБНИЦТВА МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ТЕХНОЛОГІЙ В СИСТЕМІ «ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД – ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» - Єжова, Ольга (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Стаття присвячена проблемі взаємозв’язку між різними етапами безперервної освіти в системі «професійно-технічний навчальний заклад – вищий навчальний заклад». В результаті проведеного якісного аналізу навчальних програм з предмету «Технологія швейного виробництва» педагогічного вузу та ПТНЗ встановлено, що існують педагогічні передумови для суттєвого скорочення часу на вивчення випускниками ПТНЗ у вузі даної дисципліни.