ВПЛИВ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ НАВЧАЛЬНИХ КОМПЛЕКСІВ НА ПІЗНАВАЛЬНИЙ ПРОЦЕС СТУДЕНТІВ - Коляда, Андрій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Метою даної статті є розкриття впливу мультимедійних навчальних комплексів на пізнавальний процес студентів педагогічних ВНЗ. В результаті проведеного дослідження з’ясовано, що застосування в навчальному процесі мультимедійних комплексів значно підвищує можливості наочного подання матеріалу за рахунок одночасного використання аудіального, візуального та кінестетичного каналів сприйняття інформації. Доведено, що правильно розроблена і побудована система ілюстративних матеріалів у мультимедійному комплексі дозволяє інтенсифікувати навчальну діяльність студентів.