ОСОБЛИВОСТІ СТУПЕНЕВОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ІЗ ВРАХУВАННЯМ ВИМОГ НОВИХ ДЕРЖАВНИХ СТАНДАРТІВ - Кравченко, Тамара (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
В статті розглядаються шляхи модернізації, трансформації інженерно-педагогічної освіти України згідно вимог нових державних стандартів, а також відображено напрями удосконалення змісту, форм і методів організації діючої системи інженерно-педагогічної освіти.