ПРОГНОСТИЧНІ ВМІННЯ В СТРУКТУРІ ПРОФЕСІЙНИХ ВМІНЬ МАЙБУТНЬОГО ПСИХОЛОГА - Наход, Світлана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Стаття присвячена теоретичному аналізу проблеми визначення ролі прогностичних вмінь в структурі професійних вмінь психолога. Розглянута система вмінь, необхідних майбутньому фахівцю для вирішення типових професійних задач. З’ясована значущість прогностичних вмінь в процесі виконання будь-якого виду професійної діяльності психолога та встановлена необхідність їх формування в період навчання студентів у вищому навчальному закладі.