МАРКЕТИНГ В СИСТЕМІ ОСВІТИ - Ніколаєвська, Вікторія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Стаття присвячена актуальній сьогодні проблемі впровадження системи маркетингу на ринку освітніх послуг, зокрема, що стосується розробки стратегічних дій у напрямку створення позитивного іміджу закладу освіти та підвищення його конкурентоспроможності. У статті йдеться про проблеми сучасної вищої освіти і пропонуються шляхи покращення ситуації, що склалася, враховуючи можливості маркетингу.