ПРОФЕСІЙНА ОРІЄНТАЦІЯ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ КОМП’ЮТЕРНОГО ПРОФІЛЮ - Сажієнко, Олександр (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
В статті представлено аналіз умов реалізації професійної орієнтації в процесі фахової підготовки інженерів-педагогів комп’ютерного профілю як невід’ємної частини професійної педагогіки, що повинна відображати структуру навчального процесу, теоретичну і практичну підготовку і їх взаємодію на засадах інтеграції.