ВНУТРІШНЯ МОТИВАЦІЯ СТУДЕНТІВ ВНЗ ЩОДО САМОСТІЙНОГО НАВЧАННЯ - Тамаркіна, Ольга (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
В даній статті автором розглянуто питання внутрішньої мотивації студентів щодо самостійної роботи, можливості проявити себе як особистість, яка може правильно організувати своє навчання не лише протягом аудиторних занять, а і поза ними. Внутрішня мотивація спонукає студента до постановки цілей, є джерелом прагнення до особистого успіху.