СПОСОБИ РЕАЛІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ІНЖЕНЕРНИМ СПЕЦІАЛЬНОСТЯМ - Алексєєв, Олександр (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Проаналізовано можливі види і напрями застосування технологій дистанційного навчання дисциплін професійної та практичної підготовки студентів машинобудівних спеціальностей. Вказано на можливі відмінності в методиці застосування технологій дистанційного навчання залежно від співвідношення контактної і дистанційної складової навчання.