ХАРАКТЕРИСТИКА ДИСЕРТАЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ ВИВЧЕННЯ ІСТОРІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ВИХОВАТЕЛІВ В УКРАЇНІ - Балаєва, Катерина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті представлено аналіз дисертаційних робіт з проблеми професійної підготовки вихователів в Україні; визначено сфери дослідження науковців з даної проблематики та виявлено недосліджувані аспекти багатогранної проблеми створення самобутньої системи професійної підготовки спеціалістів у галузі дошкільного виховання в Україні. Аналіз дисертаційних робіт показав, що вони не вичерпують всіх аспектів проблеми і можуть бути використані у подальшому вивченні цілого ряду проблем пов’язаних з проблематикою дослідження.