ОСОБЕННОСТИ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ ПОДГОТОВКИ БУДУЩИХ ДИЗАЙНЕРОВ НА СОВРЕМЕННОМ ЭТАПЕ - Заргарян, Ирина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Розроблено питання професійної підготовки майбутніх дизайнерів, яка здійснюється в українському освітньому просторі вищими учбовими закладами різної спеціалізації, – художніми, гуманітарними, технічними. Зроблені висновки про те, що готовність дизайнера до професійної діяльності полягає в самостійному дизайні-проектуванні зразків промислової продукції, графічного дизайну, предметів культурно-побутового призначення.