ПРОБЛЕМЫ НЕПРЕРЫВНОГО ПРОФЕССИОНАЛЬНОГО ОБРАЗОВАНИЯ БУДУЩИХ ДИЗАЙНЕРОВ - Максименко, Анна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглядаються теоретичні підходи до визначення сутності безперервної професійної освіти, розкривається роль навчально-педагогічних комплексів у здійсненні безперервної професійної підготовки майбутніх дизайнерів у рамках компетентнісного підходу.