THE UNCLAIMED IN THE JOB MARKET. THE YOUNG STANDING FACE TO FACE WITH A CRISIS - Gwozda, Dr. Mariusz (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Міжнародна організація праці повідомляє, що такої великої кількості безробітних історія ще не знала. Наймолодші працівники ринку праці усвідомлюють, що на даний момент складно знайти роботу, з цієї причини вони розмежовують власні бажання, перестають бути налаштованими занадто оптимістично, коли потрібно визначати свої перспективи. Отож, чи й справді уявлення представників «втраченого покоління» стає реалією нашого часу?