РОЛЬОВА ГРА У НАВЧАННІ МАГІСТРАНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВЮРИДИЧНОГО ПРОФІЛЮ «ПРОФЕСІЙНОЇ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ» - Вертегел, Вікторія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Навчання магістрантів вищих навчальних закладів юридичного профілю професійної іноземної мови є важливою теоретичною й практичною проблемою. Одним із аспектів її вирішення є пошук засобів, котрі могли б забезпечити ефективність цього процесу. У нашій статті ми розглянемо потенціал використання рольової гри для оптимізації процесу опановування магістрантами професійної іноземної мови.