ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ СТУДЕНТІВ У ПРОЦЕСІ ВИКЛАДАННЯ ЕКОЛОГІЇ - Казанішена, Наталя (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Стаття присвячена проблемам формування екологічної культури студентської молоді. Аналізуються методи, які можуть бути використані під час викладання екології. Розглядається їх сутність, значення та особливості, а також алгоритми побудови і застосування. Наводяться зразки творчих робіт студентів на екологічну тематику.